14 vilda kårer på Ransberg

IMG_1716

Över 400 scouter befinner sig just nu på Scout Camp Ransberg. Lägerängarna är fyllda med tält och scouter från fjorton olika kårer och dessutom ett gäng internationella gäster från Frankrike och Norge.

Premiäröppningen för den nya matbutiken, vilken scouterna kommer att få besöka tre gånger om dagen gick bra. Matbutiken är ett nytt spännande koncept där deltagarna och ledarna själva får bestämma vad de vill äta och sedan “köpa” det.

Under invigningsceremonin i Ladan, där scouterna slapp regnet, bjöd Timmersdala och Viksjö scoutkår på en kort pjäs om Scout Camp Ransberg genom tiderna och scouterna provsjöng lägersången en första gång. Trots att regnet öst ner och åskan spökat större delen av de inledande dagarna hoppas lägerdeltagarna på Ransberg på ett lyckat Vilda och en fortsatt härlig lägervecka.

Det här inlägget postades i Okategoriserade av emillowengren. Bokmärk permalänken.