När var du modig senast?

MOD Viktor

Viktor, 11 år, Älta scoutkår, Vilda Vässarö

När vi gick Trapperspåret idag. Det var lite läskigt. Mod är när man vågar göra läskiga saker.

MOD_anna_jansson

Anna 16 år, Vendelsö scoutkår, Vilda Ransberg

Det var nog när det var ett stort åskväder och många av de mindre barnen blev rädda. Jag blev också rädd men jag visade inte det utan tog hand om dem och sa att det snart skulle gå över.

Maria Arnholm

Maria Arnholm, 56 år, Sveriges jämställdhetsminister

Besökare på Vilda Tivoliparken Kristianstad

Det var tidigare idag när jag och en annan politiker skulle prata i radio. Det är pirrigt för man vill säga rätt saker så att alla förstår vad man menar.

MOD Julian

Julian 10 år, Saltsjö-Boo, Vilda Vässarö

När jag simmade in under en flotte när jag badade. Mod är när man gör något som man tycker är läskigt.

Maria 16 år och Katrine 13 år, Roskilde, Danmark, Vilda Vässarö

När vi badade och skulle hoppa från en hög klippa ner i vattnet. Maria hoppade, Katrine kommer att hoppa innan veckan är slut!

Det här inlägget postades i Okategoriserade av olganordquist. Bokmärk permalänken.