Lägerlivet på Spjutsund

På halvön Spjutsund i Stockholms skärgård har 200 scouter från Enskede, Adelsö Munsö, Årsta och St Botvid levt vilt lägerliv med massor av bad, segling och paddling. Under veckan har det dessutom varit disco, backklättring och hantverksaktiviteter.

De olika kårerna har provat på olika aktiviteter ihop där de lärt sig saker av varandra. Ett exempel är när de seglat jolle parvis, en sjöscout tillsammans med en scout som inte är sjöscout. Alla utmanarscouter har bott i en egen by där de haft chansen att verkligen lära känna varandra.

Det här inlägget postades i Okategoriserade av annanilsson. Bokmärk permalänken.