Nu är vi snart igång

bild (9)

Vill du vill jag, vi åker till Vilda i dag!
Ja, nu är det faktiskt sant för i dag är dagen som Vilda 2014 drar igång. Och vi är peppade, otroligt peppade!

Men vilka är vi? Jo, Vilda-redaktionen förstås! Vi sitter i Kristianstad och sköter lägertidningen, Vildas hemsida och försöker få ihop så mycket roliga bilder från Vilda som möjligt! Vilda är ett läger, alla scouters läger, men samtidigt är vi utspridda på flera olika platser i landet. För att få den där riktiga lägergemenskapen vill vi därför veta vad som händer över hela Vilda. Vad gör ni? Vad händer på ditt läger? Vad hittar du och dina kompisar på? Har du en bra bild eller har du skrivit en text om något som händer på just ditt läger? Vill du tipsa om vilda nyheter från ditt läger? Maila till vildaredaktionen@scouterna.se.

Om du mailar kommer kanske just din bild med i tidningen. Varje dag lägger vi nämligen upp tidningen ”Vilda nyheter” på hemsidan, fylld med bilder och berättelser från Vilda. Den går att ladda ner och skriva ut. Bra va?

Vi i redaktionen ser fram emot en härlig lägervecka och hoppas på att höra riktigt mycket kul från vad som händer på Vilda. Woho, nu kör vi!

/Vilda-redaktionen

P.S. Du vet väl att du kan hashtagga inlägg på Facebook, Instagram och Twitter med #vilda2014? Då syns det på Vildas tagboard! D.S.

Det här inlägget postades i Okategoriserade av linneawedelin. Bokmärk permalänken.