Odla din lägerförälskelse

Bylinebild krönika Linnea

I går kväll var det lägerbål över hela Vilda! Lägerbål kan se väldigt olika ut men vanligt är att det det finns scouter, musik och eld där. En av de sakerna har det dock varit ont om på flera läger, eftersom det råder eldningsförbud på många platser i Sverige. Men – en scout möter svårigheter med gott humör och vi fick se många andra fiffiga lösningar så självklart blev det ändå mys och musik! Lägerlåten hördes från alla möjliga håll och texten verkar sitta lite bättre nu. I alla fall den catchiga refrängen som hörs i matkön och från grannbyn. Till avslutningen sjunger vi den alla tillsammans, eller hur?
En gemensam version av lägerlåten finns redan, ihopklippt av de filmer som skickats in via www.scouterna.se/vildafilm. På några läger visades filmen under lägerbålet igår. Om filmen inte visades på ert lägerbål så oroa er inte, den finns på hemsidan och kommer gå att fortsätta se för den som är nyfiken eller behöver öva lite inför fredag kväll!

Det här inlägget postades i Okategoriserade av malinwallen. Bokmärk permalänken.