När är sista anmälningsdagen?

Den 15 mars.

Vad händer om vi får fler scouter efter 15 mars, kan vi öka på anmälan då?

Det är klart ni kan, men vi måste beställa halsdukar mm. i mars och därför kan vi inte garantera att det finns lägerhalsdukar, lägerböcker mm för scouter som inte är anmälda 15 mars.

Hur gör man för att ändra i anmälan?

Du mailar till vilda@scouterna.se och så ändrar vi åt dig, inga problem!

Vad får vi för de 150 kr per anmäld scout?

Titta här på hemsidan under fliken ”vad får vi” för att se den aktuella listan. Alla anmälda scouter får en lägerhalsduk, två lägermärken och en lägerbok. Samt får alla läger mallar för inbjudan till scouter, lägerbudget, anmälningsblankett, hälsdeklaration osv.

Är programmet sådant att man kan ha egna programpunkter eller kommer alla som är på Vilda följa samma program?

Det är ni som gör Vilda, som också bestämmer och planerar programmet! Det kommer att komma bra exempel på aktiviteter på Vilda-temat under våren, det får ni använda så mycket eller så lite ni vill av. Vissa programaktiviteter kommer att vara bestämda, som till exempel när invigning och avslutning ska vara – då det är samma över hela landet. Vi kommer att jobba mycket för att kunna koppla ihop olika läger med varandra på olika sätt för att stärka gemenskapen. Vi kommer även att satsa på att aktiviteter lyfts till 2000-talet.

När ska anmälningsavgiften vara betald in till Scouterna?

Det kommer att komma ut en faktura i slutet av mars eller början av april 2014.

Behöver man specificera deltagarna på ett läger med namn och skicka in till Scouterna?

Nej det ända vi behöver i er anmälan är hur många från varje åldersgrupp ni blir. Samt hur mycket ni vill ha av profilkläderna som man kan beställa.

Varför har man valt vecka 32 som lägervecka?

Denna vecka är en vanlig lägervecka i många delar av Sverige.

Hur får vi internationella kårer att komma till just vårt läger?

Enkelt! ni skriver i anmälan att ni har plats för internationella gäster. När sedan internationella grupper anmäler sig så ser vi till att placera ut dem.