Över 10 000 scouter på läger

Känns det ensamt på lägerområdet? Svarade du nej på det är det inte så konstigt. Det är nämligen 10 000 scouter på sommarläger i Sverige – just precis nu.

Vilda 2014 är det allra största lägret med över 4 000 deltagare, men de vilda scouterna är långt i från ensamma. Bland annat hålls DUST och Patrullriks samtidigt som Vilda. Förra veckan anordnades bland annat Effekt och Wild & Crazy. Lägerängar fylls alltså med tält, scouter och gemenskap både här och där.

Josefine Larsson är en av Scouternas styrelseordförande och hon har under veckan bland annat besökt Vilda i Kristianstad och Kragenäs.

– Nästan alla känner till Scouterna, men det finns många som inte riktigt vet vad det är vi faktiskt gör. Scoutläger är en toppenbra möjlighet för oss att visa upp vår verksamhet,säger Josefine Larsson.

Läs hela pressmeddelandet ”Över 10 000 scouter är på sommarläger i Sverige” >>

Det här inlägget postades i Okategoriserade av olganordquist. Bokmärk permalänken.