Parkour – när inget hinder är för stort

Parkour mitt i stan2

Parkour är kanske inte något som man vanligtvis kopplar ihop med scouting, men är man mitt i stan på scoutläger kan det mesta hända. Parkour är som ett slags hinderbana men är inte tävlingsinriktat och saknar poängsystem. På Vilda Kristianstad passade utmanarscouterna därför på att testa flera olika hinder, bland annat att “springa upp för en vägg” och hoppa över plintar. Övningarna såg ganska farliga ut, men under två proffsiga ledares vägledning fungerade allt på ett säkert vis. Scouterna svingade sig till höger och vänster och hoppade över plintar som om de aldrig gjort annat. Inget hinder var för stort!

Parkour mitt i stan

Det här inlägget postades i Okategoriserade av olganordquist. Bokmärk permalänken.