Scouting för första gången på Metsakodu

metsakodu

För Hanna och Elvira är Vilda Metsakodu deras allra första scoutläger och de tycker att det har varit jätteroligt.

– I början av veckan hade jag lite hemlängtan, men den försvann snabbt när jag lärde känna Elvira. Och nu vill jag inte åka hem, berättar Hanna.

– Finns det bara mat, en kortlek och Inger i köket som lagar så god mat, skulle vi kunna stanna hur länge som helst, säger Hanna och Elvira lyckligt och enas om att det bästa har varit att få bada, paddla kanot och att få göra tröjor med eget tryck.

Några andra som varit på Vilda Metsakodu är patrullen Vandrarna som under veckan levt upp till sitt namn och varit ute på vandring och löst olika uppgifter på vägen. För några i patrullen är scouting helt nytt, men de kommer alla överens om att baden, skogen och alla nya vänner har varit det absolut bästa med Vilda. De kan inte riktigt enas om en favoriträtt, men alla håller med om att rabarberpajen var väldigt bra.

Det här inlägget postades i Okategoriserade av annanilsson. Bokmärk permalänken.