Scoutshop på turné

MF131115-MF5D8743.CR2

Den mobila butiken kommer under Vildaveckan att besöka flera olika lägerplatser i landet. Igår var de i Sonnarp, idag kommer de till Kragenäs, på torsdag till Ransberg och till sist till Skräddartorp på fredag. – Vi har med oss ett brett sortiment som är tänkt att passa till den enskilda scouten, allt från kläder av Fairtrade-certifierad bomull till ficklampor och böcker, säger Anna-Karin Hennig försäljningsansvarig.

Det här inlägget postades i Okategoriserade av malinwallen. Bokmärk permalänken.