Sjung för alla vilda scouter!

AF-011-000132

Har du sjungit lägerlåten? Visst vore det kul att höra och se den sjungas och spelas av scouter från alla Vildaläger? Vi på redaktionen efterlyser därför er version av lägerlåten i filmformat. Filma och ladda upp din version till www.scouterna.se/vildafilm.

Vi klipper sen ihop en film av era olika lägerlåtsversioner för att ni ska kunna se den på det gemensamma lägerbålet på onsdag kväll. Ladda upp lägerlåten senast måndagen den 4/8, klockan 20.00, så hinner vi få med den i filmcollaget. Den färdiga filmen kommer att finnas tillgänglig att ladda ner från på hemsidan under fliken Lägermaterial från klockan 12.00 onsdagen den 6/8.

För de läger som inte har teknisk möjlighet att spela upp en film under lägerbålet kommer filmen att finnas kvar på Vildas hemsida under och efter lägerveckan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade av olganordquist. Bokmärk permalänken.