Vad betyder Vildas nyckelord för dig?

Enkät Siri

“Det betyder att man är glad.”

Siri 5 år, Glimåkra Scoutkår, Vilda Tivoliparken Kristianstad

Enkät Tove

“Vilja för mig är att sträva mot ett mål som man själv valt och håller fast vid. Värme är något som tinar upp, en kram eller en kopp te, eller en varm filt då det är kallt ute. Virvel kopplar jag direkt till mycket ljud, glädje och spring i benen.”

Tove 16 år, Trollhättan Skogshöjden, Vilda Ransberg

Enkät Jesper

”Vilja representerar för mig funktionärernas insats och de ideella människornas vilja att hjälpa till. Värme är gemenskapen i alla jag ser här, det är en lojal kärlek mellan alla scouter.  Virvel är väntan och spänningen som finns bland deltagarna inför aktiviteterna.”

Jesper 18 år, Moheda scoutkår, Vilda Tivoliparken Kristianstad

Det här inlägget postades i Okategoriserade av annanilsson. Bokmärk permalänken.