Vad har varit bäst med Vilda?

enkät_Alice_Sonnarp

Alice, spårare Järna scoutkår, Vilda Sonnarp

Jag gillade alla uppgifter, och att sitta på Valters rygg när vi gick på området. Jag gillade också lägerbålet vi hade i onsdags.

Enkät_Ludvig_KarupsNygård

Ludvig, spårare Åhus scoutkår, Vilda Karups Nygård

Jag har kört mycket vagn och hämtat vatten och ved. Och så byggde vi en risflotte, den flöt!

enkät_hampus_kragenäs

Hampus, Hjälteby sjöscoutkår, Vilda Kragenäs

Att vi har varit snälla mot varandra, och att vi har badat mycket.

enkät_sofia_simon_kragenäs

Sofia Almer och Simon Myrbäck, utmanarledare, Stenungssunds scoutkår, Vilda Kragenäs

Det bästa har varit att så många olika kårer har fått träffas. Det har varit ett jättebra utbyte av erfarenheter, sånger m.m.

enkät_Vendela_Kragenäs

Vendela 13 år, Kortedala scoutkår, Vilda Kragenäs

Nya vänner!

enkät_ellen_skräddartorp

Ellen 15 år, Eskilstuna scoutkår Equmenia, Vilda Skräddartorp

På nattspårningen när det var extra läskigt så greppade alla tag i varandra och gick tillsammans och då kändes det tryggare.

enkät_ebba_hanna_ransberg

Ebba 8 år och Hanna 9 år, Rudsjö, Vilda Ransberg

Allting var roligt.

enkät_linus_ransberg

Linus 12 år, Timmersdala scoutkår, Vilda Ransberg

Det var roligt då min kår hade hand om invigningen och vi spelade teater. Lägerbålet var också mysigt.

enkät_Elias_Skräddartorp

Elias 12 år, Malmköping Equmenia, Vilda Skräddartorp

Vi gjorde en övning där en inte hörde, en inte såg, en inte kunde använda armarna och en inte pratade – och ändå samarbetade vi bra i patrullen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade av emillowengren. Bokmärk permalänken.