Världens snabbaste allsång

Glada sånger som sjungs i en stor grupp med en ledare som skämtar och pratar lite mellan låtarna. Känns det igen? Tänkte du lägerbål? Tänk igen. I förrgår intog Världens snabbaste allsång, med Ola Selmén i spetsen, Vilda i Kristianstad.

Ett sexmannaband utrustade med gitarr, trummor och powerpoint-presentation fick snabbt igång Tivoliparkens publik, som under allsången bestod av betydligt fler än de deltagande scouterna. I grupper med ett visst tema spelades och sjöngs det allt ifrån Dolly Parton och Peps Persson till “YMCA” med Village People och stämningen var, precis som vid ett bra lägerbål, mycket hög.

Lägrets franska scouter drog i gång en favorit i repris från tisdagens houseparty och tågade glatt genom publiken. Kalaset avslutades till publikens jubel med joddel. Kanske inte som ett helt vanligt lägerbål ändå…

Det här inlägget postades i Okategoriserade av emillowengren. Bokmärk permalänken.