Vilda dansar!

Houseparty Kristianstad

När den tunga housemusiken började pumpa ut över Tivoliparken i Kristianstad var det inte många som dansade. En grupp nyfikna scouter hade ställt sig framme vid scenen och kollade försiktigt, men inte mycket mer. Ett houseparty utan dans? Kanske hade det blivit så om inte ett gäng funktionärer gjorde slag i saken och drog i gång ett dansant konga-tåg genom gruppen av scouter. Saken var biff, dansen var igång och den slutade inte förrän musiken tystnade tre timmar senare.

Disco Kragenäs

Samtidigt under ett stjärnformat disco-tält ute på en av Kragenäs lägerängar dansade upptäckarscouter in sommarnatten. Här var det den gamla klassikern “Sommartider” som fick dansen att ta fart. Pop toppades med popcorn och house sköljdes ner med blandsaft när scouterna själva fick önska låtar fram till solnedgången. Då avslutades kvällen med en stortryckare där alla var med.

Det här inlägget postades i Okategoriserade av malinwallen. Bokmärk permalänken.